Skip links

De Molenhoek Woerden heet nu officieel The Mill

Project De Molenhoek Woerden heet vanaf nu The Mill. Vanaf het derde kwartaal van 2023 zijn huurders welkom in The Mill op een fantastische locatie op loopafstand van het centrum en het station van Woerden. Hier worden 72 duurzame huurappartementen gerealiseerd rondom een gezamenlijke binnentuin. De verhuur start in de eerste helft van 2023. Ga gauw naar woneninthemill.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houdt de verhuurmakelaar jou geïnformeerd. Had je je al ingeschreven op de Molenhoek website? Dan worden je gegevens overgedragen aan de verhuurmakelaar en hoef je niks te doen!

“Eerste helft 2023 start de verhuurmakelaar met zijn activiteiten. Vanaf derde kwartaal 2023 kunnen mensen dan echt heerlijk wonen in The Mill Woerden.

Anne Koesen, projectmanager Sustay

Interesse

Geïnteresseerden die op deze website zich hebben ingeschreven worden automatisch overgedragen naar de verhuurmakelaar. Nieuwe geïnteresseerden gaan naar woneninthemill.nl.